Υπογραφή δύο συμβάσεων για έργα υποδομών περιβάλλοντος στη Μήλο

Την Τετάρτη, 20 & 27 Δεκεμβρίου 2023, υπογράφτηκαν δύο συμβάσεις αντίστοιχα, που αφορούν στην κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου και των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) του Δήμου Μήλου, μεταξύ του Δημάρχου Μήλου, κ. Ε. Μικέλη, και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου TEDRA, κ. Ι. Τόλιου.

Τα έργα υποδομών περιβάλλοντος του νησιού, υψίστης σημασίας, αφορούν στο δίκτυο ακαθάρτων του οικισμού Αδάμαντα, στην εγκατάσταση επεξεργασίας και στα έργα διάθεσης επεξεργασμένων λυμάτων Δήμου Μήλου, και περιλαμβάνουν:

  • Το δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον οικισμό του Αδάμαντα, δηλαδή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και των κεντρικών καταθλιπτικών αγωγών δύο αντλιοστασίων ακαθάρτων, συνολικού προϋπολογισμού 5.208.000 €, (με ΦΠΑ). Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 24 μήνες από την ημέρα ορισμού της Επίβλεψης από την ΔΥ.

  • Νέα έργα διάθεσης – επαναχρησιμοποίησης της ΕΕΛ του Δήμου Μήλου για τεχνητό εμπλουτισμό υπόγειου υδροφορέα μέσω φρεάτων καθώς και δύο νέα αντλιοστάσια ακαθάρτων στον οικισμό του Αδάμαντα, συνολικού προϋπολογισμού 7.440.000 € (με ΦΠΑ). Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Previous

Yπογραφή σύμβασης για την αναβάθμιση Ε.Ε.Λ Σπερχειάδας – Μακρακώμης

Υπογραφή σύμβασης για τη βελτίωση του αποχετευτικού συστήματος Κυνοπιαστών στην Κέρκυρα

Next